starten er her

her ligger jeg kl 06.17 i skrivende stund etter en ganske så urolig natt. Klam svetting var bare en liten del av den. Ikke nok med at magen min er helt på styr og hyler rundt for all slags smerte og bekymringer. Men når jeg ikke en gang klarer å slappe av på den viktigste tiden i døgnet, så merkes det veldig! Prøvde å legge meg litt tidligere igår kveld, men det resulterte også med at det tok kjempelang tid før jeg i det hele tatt sovna av, at jeg småvåkna fram til kl 2 og skjønte ikke hvorfor tiden gikk så sakte. Heldigvis våkna jeg ikke igjen før kl begynte å nærme seg 6. Og her ligger jeg og venter til vekkerklokka skal plinge og dagen smått kan begynne.

2 kommentarer

missmommy.blogg.no

05.10.2015 kl.06:47

God morgen! Kjedelig med en slik natt! Får håpe dagen går fint:) flott bilde:) soloppgang hos deg ? Ha en super dag kjære deg!

lillenina

16.10.2015 kl.17:49

missmommy.blogg.no: Blir også slitsom natt, men dagen gikk supert! Kom oss hele veien til Brønnøysund fra Lillehammer. Bilde er solnedgang en plass mellom Jessheim og Lillehammer fredagen den 02. oktober :)

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits