min første og min siste

I løpet av den siste måneden så har det skjedd SÅ mye. Ikke bare har jeg fått lappen, pakket ned snart to soverom, vært på P3 i Fredrikstad, kjørt ned til NHS alene, klart å fange alle 721 pokemon, vært på konsert med Kamelot, feira bursdag her nede både med familie og jobb, fått min første bot (...), vært på en liten fjelltopp og plukka tyttebær sammen med mormor. Men idag slår hele måneden, nesten ihvertfall. 

Jeg har nemlig blitt bileier! WUHUU, min aller første bil. Registrert på meg og bare min. I tillegg har jeg også hatt min siste arbeidsdag på Kid Interiør på Jessheim. Nå skal jeg prøve å ikke gråte, men de er noe helt for seg selv og kommer til å savne alle og en hver ansatt. Legger også merke til allerede en hverdag uten å være i så mye kontakt kommer til å virke litt rart i starten. Men det er et stort nytt kapittel i livet mitt som har blitt bedre det siste halvåret. Og allerede på tirsdagen begynner enda et nytt kapittel, som mest sannsynlig ikke kan sammenlignes med noe av det jeg tidligere har opplevd!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits