almost there

Heisann og god morgen! Inatt ble ikke noe bedre enn den i forveien. Våkna både rundt 4 og 6 i morrest og hadde fått en skikkelig knute i venstre side av nakke/skulder. Så når jeg gjesper, hoster eller hikker så gjør det skikkelig vondt! Prøvde noen runder med massasjeputa, litt bedre ble det. 

Ellers idag er planen å prøvepakke bilen for første gang. Siden jeg drar allerede på fredag (!) så burde det gå ganske greit med å stappe bilen full. Føler jeg ennå har så mye igjen å pakke, men det er jo ting jeg bruker ennå så det blir litt unødvendig å pakke ned enda ... I morgen skal piggdekka på bilen, omregistrering skal være i orden og fikse noen forsikringer før vi er 100% klare. ÅÅÅÅÅÅH, det er liksom bare EN UKE igjen til jeg er kommet fram til mitt nye hjem! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits