beautiful apocalypse

Helgen har vært så stappfull og travel at det føles ut som om jeg såvidt har vært hjemme. Men det kan jo kanskje stemme ganske bra! For jeg var hos mamma på lørdags formiddag og lagde til oreo cupcakes, i tillegg til å forberede litt til dagen etterpå. Kvelden kom og jeg og storebror dro inn til Oslo for å gå på Kamelot konsert! DET klarer jeg ikke å beskrive, ikke nok med at det var første kamelotkonserten min, men også min første konstert ever! Så både lydnivå og folkemengden var overveldende i de første timene. Men herregud for en opplevelse. Gleder meg allerede til neste gang de kommer tilbake til Norge! 
Også fikk jeg en litt tidligere bursdagsgave fra Storebror og kjæresten hans. Digger dem allerede! 

Her har dere setlista fra lørdagens konsert: Veil of Elysium, When the lights are down, The Great Pandemonium, Center of the Universe, Karma, Torn, Here's to the Fall, March of Mephisto, Rule the World, Insomnia, Veritas, Liar Liar, Forever, Revolution og Sacrimony.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits