NHS

På tirsdagen som var dro jeg nedover til Fredrikstad. Eller rettere sagt NHS, som med andre ord er Norsk Hovslager Senter. Jeg fikk både svidd av litt penger og samtidig bli litt klokere mtp de forskjellige forsikringene som en hovslager burde ha. Det ble noen timers snakking så jeg fikk med meg to skoinger til slutt. Fikk også se litt på nytt utstyr som var under testing. Veldig fascinerende og spennende å se en ordentlig hovslager under arbeid. Gleder meg bare mer og mer kjenner jeg! 

Så og si hele dagen ble brukt hos dem, men etter alle dro hjem stakk jeg innom Sverige og handla litt snop (SJOKK). Så jeg var borte i over 12 timer den dagen, og det merktes ganske godt!

#hovslager #hest #unghest #klinikk #fredrikstad #sverige #nordbysenter #kjøring

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits