i min skokasse

Ser at det er mange som skriver om hva de har i veska si og trengingsbagen sin. Jeg bruker snart ingen av delene lenger. Så da tenkte jeg å vise dere min dyrebare skokasse! Litt utenom det vanlige, men det er kanskje sånn det er å være kvinnelig hovslager i ung alder?


Her ser dere skosamlingen min. De aller fleste er sommersko, men skal kjøpe inn til vinteren i morgen faktisk! Visste ikke at jeg hadde så mange før jeg sorterte dem igår ...


Min nydelige trekasse. Kjempetung og har holdt seg ganske godt i løpet av det året jeg har hatt den! Kassa tar godt vare på det dyrebare utstyret mitt. Som da er ganske nødvendig mtp pris og kvalitet.


Et litt bedre bilde rett framfra. Syns det skulle vært en ekstra hylle helt øverst, kanskje pappa kan få fiksa det når jeg kommer nordover om drøye to uker? :)


Nye og fine ubrukte rasper. Gleder meg til å få brukt de litt oftere utover høsten, kjenner jeg!


Litt oppgradering ble det jo også. Med litt drillteip fra årene jeg gikk på drill funket ganske greit til bedre grep på noe av utstyret mitt! 

I morgen skal jeg ned til Fredrikstad og handle inn masse. Blir nok altfor masse i forhold til pengboka, men det må det bare bli. Om jeg ikke har alt utstyret som trengs får jeg jo ikke skodd, og det kan jeg ikke ha noe av! Så da blir det x antall par vintersko i 10 forskjellige størrelser, skrubrodder, søm, snøsåler og ekstra støyp. Aiai, dette blir bra!

#hovslager #hest #utstyr #sko #vintersko #sommersko #skokasse #vinter #kvalitet #massepenger #hovslagerklinikken #fredrikstad #kjøring 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits