kolsås

Nå sitter jeg på Kolsås hos storebror og hører på "We are giants ft. Dia Frampton" av Lindsey Stirling. Skikkelig fengende musikk og hun er SUPER(!)flink med fiolin, det regner jeg med dere har fått med dere! Slenger med videoen nedenunder:

Jeg har fått litt interesse for en anime-serie som heter Knigths of Sidonia siden sist. Vi har også vært oppe på Kolsåstoppen en snartur idag, det tok tydeligvis kortere enn det storebror hadde planlagt. Men låra og formen fikk prøve seg, og nå skjelver beina godt her jeg sitter altså! Ellers siden sist har jeg spilt veldig mye pokemon, jeg har fått litt flere vakter på jobb, leser endelig videre på HarryPotter-serien (er på Føniksorderen enda om noen lurte) og noen ekstra esker til å pakke ned litt mer. Det er tross alt BARE 23 dager igjen!

#kolsås #kolsåstoppen #tur #fjelltur ? #supersunn #liksom #lindseystirling #musikk #youtube

2 kommentarer

Ida Øverland Eriksen

14.09.2015 kl.23:01

skal sjekke ut den dangen du skrev om :D kos deg masse videre!

lillenina

30.09.2015 kl.20:36

Ida Øverland Eriksen: Den er veldig fengende! som resten av hennes musikk :D

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits