"like rundt hjørnet"

Det er så godt å se og kjenne at jeg faktisk trengs. Ihvertfall som hovslager der jeg skal ha mitt hjem for minst to år. Kan tenke meg det kanskje blir litt luksus å være den eneste hovslageren i noen timer omkrets. Det beste må jo være at jeg flytter til en plass jeg trives og allerede er "godt" kjent i hestemiljøet. Det sies kanskje på hvor mange kunder jeg allerede har fått. Åh, det er så mye som skjer akkurat de første dagene i Oktober. Det kan ikke gledes mer enn det jeg allerede gjør!


Sist jeg skodde, dagen før jeg dro på det tredje praksiskurs i august. Aller siste skoing er notert 30. september. Håper at arbeidet mitt blir vedlikeholdt!

#hovslager #hest #sko #håndarbeid #flytting #nødvendig #kjent #hjem

4 kommentarer

Veronica S

09.09.2015 kl.19:20

Så kjekt da!

Hippiehorse

11.09.2015 kl.23:30

Herlig!

lillenina

13.09.2015 kl.21:08

Veronica S: Ganske så kjekt! Gleder meg sååå :D

lillenina

13.09.2015 kl.21:09

Hippiehorse: Jaa, det skal bi skikkelig godt! :D

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits