godt over halvveis

Jeg har i det siste lest veldig mye, spesielt i forhold til hva jeg har gjort så langt i livet! Jeg har jo vært medlem i Pennyklubben og lest sikkert alle bøkene som jeg fikk med der. Ikke lenge etterpå kom jeg tilfeldigvis over boka som virkelig fanget meg og endret lesesjangeren min. Darren Shan er en forfatter som jeg liker veldig godt, har lest to av seriene hans og venter på at den tredje kommer ut på norsk. Første boka jeg leste av ham var "Cirque du Freak", (på norsk Skrekkens Sirkus) og ble helt trollbundet. Det tok ikke mange ukene før hele serien ble ferdiglest.

Takket være den ene boka, så har jeg fått lest så mange utrolige bøker som jeg setter stor pris på! Nå holder jeg på med HarryPotter og Føniksorderen. Godt som halvveis, og den boka er ikke akkurat tynn! Jeg har planer om å lese Ringenes Herre, resten av HushHush-serien, siste boka av the MazeRunner, noen igjen fra serien Skyggejegerne. Ja, jeg har litt å lese gjennom. Men lista stopper nok ikke opp der!

2 kommentarer

Vilde

15.08.2015 kl.18:30

Jeg er ikke noe lesehest, men takk for tips :D

lillenina

07.09.2015 kl.15:47

Vilde: Bare hyggelig :D

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits