Livet med migrene

Senest igår fikk jeg migrene, og før det var det litt over 3 uker siden sist. Det er ikke lange intervallene mellom hver gang, dessverre. Slik som jeg har det med min type migrene, som er muskelsatt, er det egentlig mye som kan utløse et slikt anfall. Jeg er gjerne seigskuldra, noe som gjør at jeg overspenner nakkeområdet. En annen er å drikke masse vann, jeg syns det fort blir kjedelig så jeg glemmer å drikke gjevnlig om jeg ikke har laget saft. 

Så tøy og bøy er jo noe jeg burde bli flinkere til å gjøre. For det er ikke noe særlig å kjenne og SE disse synsforstyrrelsene komme. Og det å være helt på bunn i flere timer med en skikkelig hodepine uten like. Gjerne sove i noen timer, kanskje kaste opp (som faktisk ikke skjedde igår!) og sove videre. Fra det oppdages til jeg kan prøve å fungere optimalt tar gjerne opptil 5 timer, takk gud for det! Men helt forferdelig uansett, blir så fort redd og nervøs de dagene etterpå ...

Itillegg så kommer temperatur og alkohol. Jeg fikk erfare på den teite måten at alkohol ikke var det beste å drikke når man sliter med migrene, ihvertfall i større mengder (da spesielt i ganske varm stamp). Varme og kulde har jeg også lagt godt merke til. Fikk migrene i mai da jeg var i Nordnorge og skulle ta en buss som egentlig ikke gikk. Jeg tenkte jo at den kom sikkert med en gang og det blåste jo bare LITT. Vi ble stående ute i minst 30 min i både vind og pøsregn. Jeg sto jo selvfølgelig anspent hele ventinga og ble kald. Når vi fant ut at vi ikke gadd å stå ute lenger, gikk vi inn og jeg fikk migrene. 

Jeg går jevnlig til naprapat her på Jessheim og har fått litt erfaring derfra. Som sterke temperaturforskjeller er tydeligvis ikke så bra, da spesielt på nakkeområdet. Så da må jeg leve med et skjerf tilgjengelig til enhver tid tenker jeg, særlig nå som høsten kommer med stormskritt!

 #migrene #hodepine #stress #naprapat #behandling #smerter #nakke 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits