welcome to the club

Jeg har lenge tenkt på hva som gjør meg til den jeg er. Sånn som slike funfacts, på en måte. Det er vel egentlig ikke mange av dem, men noen ihvertfall;

Hendene mine må alltids være rene, eller i hovedsak myke. Jeg har ikke hatt noen form for allergi, slik min mor, og er evig takknemlig for at jeg ikke er under den kategorien. Jeg bruker heller ikke mye håndkrem eller bodylotion, som er ganske befriende.

Jeg har knekt ledd i utallige mange år. Faktisk helt siden de første årene jeg bodde på Reipå begynte jeg faktisk. Alt startet jo med fingrene, er kanskje ikke så uventet det ... Nå er det nesten all mulige ledd. Noen kommer bare av seg selv, som f.eks. hoftene mine. Om jeg ligger / sitter mye sammenhengende kan de plutselig finne på å knekke. Men enkelte ledd kjennes det godt å få knekt opp. Da leddene av og til føles låst til jeg får knekt dem opp. 

Alt av drikke (bortsett fra vann, brus og cider) MÅ jeg riste mellom hver bruk, gjerne flere ganger jeg bruker kartongen / flaska. Akkurat denne har jeg hatt i noen år ja ...

Jeg er superfan av Pokemon, Disney, Pixar, Dreamworks. Egentlig alt som kan binde meg med min barndom. Kommer ALDRI til å bli lei. Jeg så Inside Out her om dagen, herregud jeg gråt og sippa og gråt enda litt mer.

Enkelte ting gir meg en skikkelig avhengighet. I en periode nå spilte jeg mye HOMAM, nå holder jeg på å lese bøker så det flyr. Fått opp treningsmotivasjonen igjen og gamle hestebøker fra Pennyklubben.

Jeg har også fått kommentarer om at jeg blir fort flink i spill o.l. (nå virker det ut som om at jeg virkelig digger meg selv, hahah!). Neida, om jeg finner noe som er interessant vil jeg jo utforske det og gjøre mitt beste. Kan ta et eks. Mario Kart på Wii'en til Johanne. Hahaha, tror jeg har gullstjerne på alle banene!

Jeg liker å være tidlig ute. Om det skulle være til jobb eller et møte med en venn det spiller ingen rolle. Jeg vil heller vente på bussen enn å spurte flere meter for å rekke den, for å si det sånn!

Det var ihvertfall det jeg kom på nå! Om det er noe dere lurer på så kan jeg jo alltids svare dere. Jeg biter ikke ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits