en god følelse

Siden jeg nevner dette nå er jeg bombesikker på at det nettopp kommer til å skje. Det er nesten ikke til å ta feil av! Nå har det nemlig ikke vært noen hester av de jeg skor som har mista sko de siste ukene. Selv om det var en del mer utlegg nå enn det det har vært tidligere, så jeg må jo ha gjort noe riktig! Nå på lørdagen skal jeg sko en islandshest igjen og satser på godt vær, så vi får stått i stallinngangen. Er tross alt bedre for både meg og hesten :)


^Fem uker siden forrige skoing. Skifta til sommersko den 26. april

Nå har jeg tittet litt på det nye bloggreierne her. Utrolig spennende at de endelig har oppdatert det litt. Har lenge følt at nå burde de egentlig ha gjort noe endringer med det. Så nå kommer jo innleggene til å se mye mer oversiktlig ut og ikke minst finere! Med så mange valgmuligheter med å endre font og innrykk osv. Tenker meg det kommer til å bli deilig å blogge mer framover!


Day 13: A Song you know all the lyrics to.
Nå har det seg jo sånn at jeg kan så og si kan alle tekstene på alle Kamelot sangene jeg hører på. Men den jeg legger virkelig sjela i når jeg synger er nok The Black Halo, av albumet The Black Halo. Ahh, så mange fine sanger og tekster fra denne bandet altså.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits