det ene eller det andre

Fri fra jobben idag. Ihvertfall den ene jobben. Skoing av hest var på dagsplanen og det gikk faktisk så fort at jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg tar som oftest 3 timer eller mer når jeg skor. Da spesielt når det skal tilpasses nye sko. Men idag tok det akkurat 2 timer. Kan tenke dere at jeg ble litt satt ut når jeg så på klokka når jeg var ferdig! Hesten ble skodd sist 8. april, og personlig syns jeg det er lenge for hvilken som helst hest å gå i nesten to hele måneder (nå er det bare snakk om tre dager til to måneder). Det var også mye arbeid, mye å klippe, raspe og skjære. 


*Illustrasjonsbilde

Ikke uvanlig at kroppen er mørbanka her jeg skriver til dere, atter en gang ... Begynner å bli ganske så lei, for å være helt ærlig. Flink med å bruke beina i starten og når dem blir slitne stepper ryggen inn. Kanskje ikke så bra, men det er det som funker. Jeg har jo som tidligere nevnt at jeg sakte men sikkert skal begynne å trene igjen. Men allerede nesten helg har jeg en annen hest som skal bli omskodd igjen. Så det får settes på "vent" så jeg ikke kommer mer støl enn når jeg er ferdig! 


*Enda et illustrasjonsbilde

Over til noe litt annet! Jeg har allerede lest ut HarryPotter og Mysteriekammeret! Venter på å få neste bok i posten, da jeg bestilte resten av serien i forrige uke. Får bare nøye meg med å lese fra en annen serie imens!

 


Day 12: A song that you hum or sing.
Åherregud. Dette må jo bli alle! Det er ikke en eneste en jeg ikke kan teksten til, så det blir sunget, dansa og nynna til alle som blir spilt. Alle sangene fra 2001, kan jeg garantere. Har ikke hørt så mye på The Fourth Legacy (1999), men jeg slenger med en fra hvert album jeg elsker å synge til!

Fra Karma (2001) - Forever 

Fra Epica (2003) - Center of the Universe

Fra The Black Halo (2005) - Soul Society

Fra Ghost Opera (2007) - Silence of the Darkness

Fra Poetry of the Poisoned (2010) - Hunter's Season 

Fra Silverthorn (2012) - Sacrimony (Angel of Afterlife)

Fra Haven (2015) - Under Grey Skies

ENJOY

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits