2015 mai

Nå som Mai måned er ganske så snart over kan det kanskje være greit å oppsumere hva som egentlig har skjedd disse 31 dagene! Første som er nevneverdig er at jeg bestilte meg turen nordover til Marita, som enda er noen uker til. Blir kjempestas å ENDELIG få møte henne igjen etter et helt år med kun snapchat og facebook. 

Ganske tidlig i mai la jeg også merke til virus på pcen min. Raskt fikk jeg kjøpt en ekstern harddisk, Seagate. Veldig fornøyd, og kommer nok til å ha denne skjønnheten i noen år framover. Får vi håpe!

Ikke lenge etter fikk jeg beskjed om at Haven av Kamelot var like rundt hjørnet. Når jeg langt enn lenge fikk albumet i posten gikk den på repeat på enten mobil eller minianlegget mitt til jeg kjente igjen sangene. Nå kan jeg nesten alle utenat!

Jeg dro inn til Lillestrøm og fikk tatt teorien for førerkortet, og besto på første forsøk. DA var jeg virkelig på topp!

Noen få dager etterpå fikk jeg migrene, ikke særlig morsomt. Ihvertfall når det gikk sååå lenge siden forrige. 

Ellers fortsatte jeg med kjøretimene mine og jobbet jevnt og trutt hos Kid.

Midten av Mai dro Steinar med meg og lillebror på en slags partii i Oslo, RAW:AFTER:WORK (om noen lurte). Robert var mer interessert i en butikk som var stengt så vi dro inn til Oslo igjen dagen etterpå. Det besøket viste seg å gi mer leselyst og i skrivende stund har jeg allerede lest ut to bøker og holder på med to nye ...

I løpet av Mai måned har jeg også tatt litt "30 days challenge" med Kamelot, heheh. Men etter at pcen ble syk, har jeg ikke vært helt på'n igjen. Tenker på å starte på den igjen, så får vi se.

Ikke mange dagene etterpå reiste jeg nordover, som ganske så få visste om. Skikkelig morsomt, spesielt når jeg fikk se ansiktene og reaksjonen hos de fleste. Hahah, men kan ikke si at det hjelper så mye på akkurat nå, nå som jeg savner dem enda mere .... 

Jeg, lillebror og Helge ble invitert til Bryllup, så dette blir spennende å følge med på! 

Og 17. mai ble ikke feira sånn kjempemye i år i forhold til i fjor. Tok kanskje litt vel mye i ifjor, som resulterte at jeg ikke hadde mye lyst i år. Beklager for å såre sjelene deres ... 


Day 11: A song you would dedicate to the one you love.

En sang jeg vil dedikere til en jeg elsker. Jaaa, det er jo ikke akkurat så mange sanger fra Kamelot som beskriver så mye om kjærlighet på den måten. Det er mer savn av kjærlighet som har vært der tidligere. Men jeg ville nok ha valgt "Love you to death". Lyrics finner dere HER. Så får dere bestemme selv om dere vil høre sangen. 

#mai #2015 #mai2015 #oppsummering #altsomharskjedd #30days #kamelot #loveyoutodeath #ghostopera #day11

Én kommentar

idaswan0303

31.05.2015 kl.13:58

heei<3

så fin blogg du har <3<3

blir utrolig glad om du går å ser på min blogg <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits