what a beauty

Sitter å skriver innlegget mitt i word, mest på grunn av teite viruset som har herja på stakkars datamaskinen min. Akkurat går nærmest ALT som mulig like treigt som snegler, men musikken klarer seg ganske godt så langt! Imens jeg hører på Within Temptation overfører jeg alt av verdisaker til min nye kamerat med navn Seagate. Han fyller hele 4TB (TERRABYTE, med andre ord 4000 GB!) og skal klare seg i mange år framover. Det har jeg i hvert fall bestemt meg for.

 


 

Tidligere i dag har jeg vært i Oslo. Lillebror skulle egentlig innom en butikk i går enten før eller etter partien vi var på. Men det viste jo seg at det var stengt, så da skulle han innom igjen dagen etterpå. Butikken heter Outland, for dere som lurer, og har masse utvalg når det kommer til brettspill, bøker, filmer, tegneserier, rollespill ol. Jeg falt virkelig for samleobjektene de hadde der inne. Mest for de som ikke kosta skjorta da men ?

 


 

Så jeg fikk kjøpt meg tskjorte og shorts med The Triforce fra Legend of Zelda motivet på, en kulepenn som ser ut som tryllestaven til Harry Potter og et bokmerke, Stark-pendel fra GoT og en grønn sopp fra Supermario. Bare dette kom opp i 600 kr. Det er litt sykt i mine øyne, men det er masse mer der inne som var både billigere og dyrere. Tror ikke det er lurt av meg å gå inn der igjen, nei. Men fikk leselysta skikkelig opp igjen, så nå er ENDELIG The Maze Runner; Ildprøven utlest. Nå med det nye bokmerket mitt tror jeg skal begynne på Harry Potter-bøkene! Det blir stas!

 


Beklager det lange innlegget sånn plutselig, men som tidligere nevnt erpcen min syk og jeg holder på å få orden i saker og ting.Ganske snart reinstallere hele Fritjof, tenker jeg ? Day 08: A Song that makes you think.

En sang som får meg til å tenke. Hmm. Nå må jeg tenke litt, hehe. Under dagens Kamelot Challenge må nok sangen Karma, fra albumet Karma, vinne. Bare hør sangen, så vil du nok skjønne det etter hvert. Har lest dette tidligere og legger det med på valget mitt for i dag:

"Handlingen er om en rik konge som er gammel og nær døden, og han innser at tilslutt så spiller det ingen rolle hvem du er, man må alle stå til ansvar for det man har gjort, og møte sine synder. Han har erobret og drept, og vet at han må stå til rette for sine gjerninger, og ønsker nå å bytte bort sitt kongerike for en bedre karma." 


#virus #datamaskin #WithinTemptation #terrabyte #seagate #oslo #outland #samle #bøker #filmer #tegneserier #brettspill #rollespill #massepenger #harrypotter #legendofzelda #link #gameofthrones #stark #GoT #sopp #supermario #leselyst #themazerunner #kamelot #karma #makesyouthink

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits