blitt så lei

Alle babler om eksamen, inne på facebook, på instagram, på blogg.no. Det er faktisk tre år siden jeg hadde min siste eksamen. Og det blir forhåpentligvis ingen flere! Ettersom jeg har gått på folkehøgskole og ikke har tatt noen "videre utdanning" kommer jeg tvilsomt til å sette meg ned for å studere. Eneste jeg kan garantere er evt. fagprøve til hovslagerfaget. Kun to uker med kurs igjen så er det egen erfaring og framgang som kan dra meg i land. Godt å tenke på sånn sett, ihvertfall når det er så langt fram i tid!

Før jeg tok avgjørelsen på å dra til vestlandet var planen egentlig å dra opp til Tromsø og studere radiografi. Hahah, tenk det! Når jeg tenker på det i ettertid så hadde jeg ikke klart det. Skal jo ikke si noe sikkert da men. Jeg står for det jeg har gjort og ville ikke ha gjort noe annerledes!Og sånn forresten, jeg har trolig fått virus på min kjære datamaskin. Med andre ord var det vrient å få skrevet dette innlegget mtp spam som ikke vil bort. Jeg venter i skrivende stund på en ekstern harddisk for å fortsette å ta vare på alt av filer, bilder, musikk og videoer. Her er det over 6 år med bilder med mobil og cannon! Og det skal jeg ikke miste enda! Enn så lenge får dere bla litt i arkivet og vente i spenning :)

Én kommentar

Veronica S

14.05.2015 kl.12:02

Er så mange med eksamener nå..jeg skal ALDRI ha noen flere heller tror jeg. Ser min bror nå som reinskriver masteren sin..han jobber iherdig og jeg er veldig stolt av han.

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits