Mestringsfølelsen

Sov faktisk så elendig inatt at jeg nesten skjemmes da jeg sto opp. Blir alltid slik når det skjer noe helt plutselig, som går utover dagen imorra. I dette tilfellet ikke noe kjedelig eller kjipt, jeg fikk bare litt mer å gjøre enn det jeg allerede hadde planlagt. Dermed blir jeg som oftest nervøs om hvordan alt dette skal gå. Men alt gikk faktisk over all forventning. Super hest å sko, kjempefint vær og koselig hesteeier. Om det bare hadde vært flere av dere! :D Det var heller ikke så tungt som jeg skulle tro å sko idag, så støl og stiv jeg var igår. Da var jeg kjempefornøyd!

Det merkes når man skor ja. Ihvertfall for min del. De to øverste (på bilde) skjedde idag. Hvordan er et godt spørsmål, men har mine mistanker om at det er hovraspa! Den nede til høyre fikk jeg på søndag, av samme årsak. Vet ikke om dere ser den, men den lysere flekken midt mellom alle disse tre fikk jeg for ett år siden (?). Jeg og Kristina var på et lite oppdrag og jeg var litt ivrig meg hovkniven. Ble ikke dypt ellerno, men bare litt synlig haha. Nei nå ble det kanskje litt vel mye om arbeidet mitt og hovslager yrket. Men det får dere bare tåle! For det kommer garantert mer ... :)


^Kristina under arbeid! 9. november 2013

#hovslager #spent #artig #arbeid #hest #eier #hesteeier #fornøyd #mestringsfølelse #glede 

2 kommentarer

Veronica S

01.05.2015 kl.16:08

Ouch!

Å lære hesten sin til å bli skodd er virkelig noe alle burde.. merker bare det om man skal ta høvene til noen av hestene så er det totalt klikkings.

lillenina

01.05.2015 kl.18:46

Veronica S: Det gjorde ikke vondt, det bare plutselig var der når jeg var ferdig :P Nei, det er veldig mange hester som er bokstavlig talt bortkjemt og høy på pæra. De tre jeg har fast nå er heldigvis snille og tar livet med ro. Men har opplevd noen som springer rundt i boksen og hopper og spretter. Ikke morsomt i det hele tatt! Det er faktisk hesteeier som er ansvarlig for sikker arbeidsmiljø for oss hovslagere ...

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits