ny kunde

Det var ganske så tungt å stå opp idag. Herregud, sure lår og stive armer. Dagen starta faktisk med at en hesteeier ringte meg, for noen minutter siden, og lurte på om jeg kunne sko hesten hennes siden hesten hadde mista en sko. Heldigvis gikk det greit å sko frambeina i morra, så kan jeg ta bakbeina noen dager senere. Nå har jeg faktisk tre forskjellige hester å sko. Det begynner endelig å bli noe! Trur jeg skal bøy og tøy i noen timer idag, så kanskje dette går som smurt.

#livetsmiler #endelig #hovslager #arbeid #hest #kunde #mistesko #sommersko

2 kommentarer

Ramona2010

27.04.2015 kl.11:09

Spennende med økende kundekrets. Holdt på lenge?

lillenina

27.04.2015 kl.12:30

Ramona2010: Ja, det er det så absolutt! Fikk interesse for det når jeg starta på folkehøgskule i 2012. Men har det siste året skodd / timma høver på egen hånd :)

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits