6 små grunner til hvorfor jeg blogger ...

Jeg har blogget i ca 5 1/2 år, jeg bærer et enkelt design og har ikke tusen milelange innlegg på bloggen. Jeg har plukket opp tips og triks underveis på denne lange reisa, men har endelig per dags dato virkelig skjønt hvorfor jeg egentlig blogger.

NUMMER1: Jeg er ikke noe særlig flink med å holde kontakt med familie og venner jeg er glad i. Spesielt når det kommer til "hvordan går det med deg?" og "hva gjør du om dagen?". Jeg har vel egentlig alltid vært en inttrovert person, holder ting heller inni meg enn å fortelle det til andre. Det finnes selvfølgelig unntak på dette, men det hender som sagt ikke ofte. Så det å blogge er da en sjans for meg å fortelle andre hva jeg holder på med!

NUMMER2: Jeg blir positivt overrasket over hvor mange som er interessert i hva jeg driver med om dagen. Og istedetfor å fortelle alle hver for seg nøyaktig det samme, hvorfor ikke skrive det én plass og alle kan lese det til enhver tid, akkurat når det skulle passe dem best? Det gir meg mye mer motivasjon til å fortelle mer og enda litt til når jeg er glad og får tilbakemeldinger, selv som det ikke trenger å være direkte på bloggen! 

NUMMER3: Ikke minst er det morsomt. Jeg syns faktisk det har blitt mer morsommere etter disse to-tre ukene der jeg så og si har blogget hver dag. Bare det å skrive fritt, etter alle disse årene på skole der du må skrive slik og sånn for at det skal bli riktig. Ikke rart jeg hadde lite innlegg å dele med dere den gang ...

NUMMER4: Jeg har et varierende liv, om jeg kan si det slik? Jeg har bodd på "bondelandet" og samtidig bodd i en storby, vet litt om hvordan det er å bo på to vidt forskjellige plasser. Jeg utdanner meg til hovslager, mens jeg jobber på Kid Interiør med fokus på stiler og fargekombinasjoner. Tegneglad, fasinert av drager og pokemon. For å si det sånn, man vet ikke hva som plutselig dukker opp som emne i en av mine innlegg her på bloggen!

NUMMER5: Det jeg liker bedre med å blogge enn å skrive på facebook, er nok at folk kan velge selv om de vil lese det jeg skriver. Det kan de sikkert gjøre på facebook også, men der får du jo opp alt i "newsfeeden" din som etterhvert kommer til å spamme hele siden din om jeg skulle bestemme meg for å lage et langt innlegg, sånn som nå. Jeg er en person som ikke er så glad i å oppta all oppmersomhet hos alle, bare for dem som ønsker å følge med på hva jeg har å fortelle!

NUMMER6: Det ALLER beste må jo være at jeg bestemmer 100% selv. "Ingen" kan komme her på blogg.no og si at jeg blogger for mye, eller at det jeg skriver om ting som ikke er interessant. For det kan jeg tenke meg at det hadde skjedd på evt facebook. Og om du ikke legger ut et bilde på facebook på et viss tidpunkt på døgnet kan det jo hende at ingen ser det. Og det trenger jeg ikke å tenke på, siden jeg har blogg! 


#blogg #hvorforjegblogger #langtinnlegg #toklangtid #bloggførfacebook

Én kommentar

Marlene Eriksen

19.04.2015 kl.17:47

fin blogg! :)

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits