hvordan får jeg lyst til å tegne igjen ...

Jeg har alltid likt å tenge. Da spesielt drager og pokemon da jeg var mindre. I senere tid ble det mye hest, og en gigantisk barbie i full menneskestørrelse på videregående. Sistnevnte var faktisk en matteoppgave! Utrolig nok, ja. Poenget med oppgaven var å få riktige proposjoner og mål for et vanlig menneske. Men uansett, for noen dager siden var jeg innom kremmerhuset her på Jessheim og der fant jeg denne karen:

Har sett noen tidligere artige bilder av flere slike, og den er jo til å tegne av om jeg ikke tar helt feil? Men kjempesøt var den ihvertfall og maks 33 cm høy! Jeg vet ikke hvor mange tegneblokker jeg har som er fullstendig tomme for tegninger. Så om jeg kjøper en slik en vil det kanskje fylle seg mer i denne tegneblokka. Prisen er jo heller ikke så ille, 99 kr for en! De har den også på nettbutikken som du finner HER. Tror jeg skal ta meg en tur etter jobb idag! 


Noen av dere kjenner vel kanskje han igjen?

Hadde vært så morsomt å finne igjen disse tegningene!


Siste tegninga jeg har fullført. Mai 2014!


Begynte på denne ikke lenge etterpå, har heller ikke kommet mye lengre enn det bilde viser ...

#tegning #figur #modell #gammel #inspirasjon #inspiration #drage #pokemon #naruto #hest #barbie #dukke

4 kommentarer

Veronica S

15.04.2015 kl.12:44

Det er moro å tegne. Jeg kjøpte meg en "Wreck This Journal" av Keri Smith. Mange av de sidene er "tegne" oppgaver. Moro.

lillenina

15.04.2015 kl.13:09

Veronica S: Hmm, ser interessant ut! Tror jeg skal teste den ut. Takk for tips :D

Liss Miriam

15.04.2015 kl.18:32

så flink du er!! Lykke til med tegningene:) kan du legge ut bilde av en hest du har tegnet??

lillenina

15.04.2015 kl.22:19

Liss Miriam: Tusentakk! ? Den har jeg lagt ut nå ;)

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits