50 spørsmål

Som mange andre her inne har jeg også fått forespørsel om å ta disse "50 spørsmål". Bare jeg gjør en annen vri, for jeg føler ikke at "Når våknet du i dag?" hjelper dere å bli kjent med meg... Derfor velger jeg å ta noen spørsmål fra en annen nettside, som kan kanskje hjelpe ENDA bedre å bli kjent med meg! :)


^Meg og Kingo! Søteste bikkja til søstra mi Cecilie 

Når slapper du best av? Jeg slapper best av når jeg er med mennesker jeg er veldig glad i. Utenom det var det tiden jeg var mye ute på tur med Buster, en tur som kunne ta meg bort fra selve livet og bare kose meg med hesten min i en fantastisk natur.
Hva slags aktiviteter gjør deg glad? Gå på kino er noen av dem. Får en skikkelig rar og god følelse av å se en bra film på kino (eks dragetreneren 2). Ridning har ofte vært en av mine favoritter. 
Når vil du være helst aleine? Når en tung tid kommer over meg. Eller når jeg leser en bok. 
Hva slags filmer liker du? DISNEY. Uten tvil! Elsker disney, pixar og dreamworks og alle slike produsenter som lager disse klassikerne som aldri kommer til å forlate livet mitt 

Hva skulle du ønske du hadde bedre tid til? Å fullføre videregående på en ordentlig måte. I perioder følte jeg gjorde bare halvparten av det jeg kanskje burde ha gjort. 
Når føler du deg mest opplagt? Som oftest etter en lang, varm dusj. 
Beskriv drømmeferien. En ferie som hadde vært perfekt er nok en plass der det er varmt, men ikke sånn 30+ grader. Det får være grenser. Med masse ny, spennende og god mat, oppleve masse som blir tatt godt vare på i minnene i ettertid. 
Hva er din største drøm? Det er å få tatt fagprøven i hovslagerfaget. Bli gift, få barn med min kjekkas. Bli en god kone og mor. Ha mange, fine familietradisjoner og tradisjoner generelt. Jobbe der jeg trives godt og føler jeg kan bidra. Bo på et bittelite gårdsbruk med noen hester, fjording og shettis med hund. Min største drøm er kanskje ikke så stor, men den er min.
Hvilken utdannelse har du lyst til å ta? Hovslager selvfølgelig! Men er kanskje ikke store greia i forhold til å bli ingeniør og hele pakka. Men det er noe jeg trives godt med og jeg vet også at det begynner å bli tynt og ustøtt for alle hesteeiere som trenger å få skodd hestene sine på et ordentlig vis!
Hvor er du om 2 år, 5 år eller 10 år? 2år: Forhåpentligvis flytta inn sammen med Helge og muligens gift(?).. 5år: Garantert gift, tatt fagbrevet, venter barn nr 1, bosatt på en super plass. 10år: Har mange kunder, et lite småbruk med noen hester, 2-3 barn og en fantastisk ektemann!
Hvor har du lyst til å bo, enten for en kortere eller lengre periode? Jeg har lyst å bo i Fredrikstad, ihvertfall mens jeg holder på med kursene mine der nede. Men på denne tiden av året i 2016 er jeg jo ferdig med alt slikt. Så i lengre periode har jeg egentlig ikke noen spesielle ønsker, bare det er en ny plass.
Fortell om hvilke forventinger du har til din kommende ektefelle når dere er gift. Heheh, Helge fyller nok alle mine krav for å bli min kommende ektefelle. KLISS KLASS, jeg vet. Men han får meg glad når jeg trenger det, tøyser mye og er kjempeflink med barn.  
Nevn tre ting du har lyst til å gjøre det neste året. Det er vel kanskje åpenlyst på de punktene jeg allerede har besvart. Men kan godt nevne det igjen! Flytte ut, sammen med Helge. Ta førerkortet! Og kjøpe min helt egen bil. 


^Gurimalla, her ble det mye tekst! Men håper dette hjalp litt, om ikke kan dere spørre. Skader ingen, ihvertfall ikke meg ;)

#50spørsmål #blikjent #spørmeg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillenina

lillenina

22, Meløy

Oppretteren av bloggen http://horzzeblack.blogg.no/ ........... Prøver å variere mest mulig mellom innleggene, så her er NOEN av temaene jeg kan garantere kommer innom bloggen: kamelot & div lignende musikk, min første hest Buster, hest og hovslager, min kjekkas Helge , pokemon & Legend of Zelda, mine år på Fjordane FHS, bøker, mine ideer (om jeg får noen) og tanker (som jeg har mye av)...

Kategorier

Arkiv

hits